Va rugam, cititi cu atentie continutul acestei sectiuni!

www.invata-germana.info furnizeaza servicii clientilor sai sub rezerva urmatoarelor conditii. Daca acceptati sa utilizati site-ul www.invata-germana.info, acceptati si sunteti de acord cu conditiile exprimate in continuare


Confidentialitatea datelor:

www.invata-germana.info respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. www.invata-germana.info se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Invata-Germana.info nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail sau datele dumneavoastra de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.


Drepturi de autor:

Continutul siteului este proprietatea www.invata-germana.info si a colaboratorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul prealabil a oricaror din elementele constitutive ale continutului Invata-Germana.info se pedepseste conform legilor in vigoare.

Denumirea si sigla care descrie denumirea sunt marci in curs de inregistrare si protejate de legile in vigoare. www.Invata-Germana.info respecta drepturile de proprietate si copyright al tertilor.


Accesul la www.invata-germana.info

www.invata-germana.info pune la dispozitia clientilor sai acces limitat la acest site, le da dreptul sa il foloseasca, dar nu sa modifice, sa copieze manual continutul sau sa vanda partial sau total informatiile publicate pe acest site fara acordul in scris al invata-germana.info.

Utilizatorul nu va folosi logo-ul, texte sau grafica proprietare, fara acordul in scris al www.invata-germana.info.

Dispute si conflicte:

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.invata-germana.info si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu Termenii si Conditiile, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.


Copyright:

Intregul continut al site-ului www.invata-germana.info este proprietatea Societatii si a furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).

Folosirea fara acordul Societatii, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).


Oferta:

Oferta prezentata pe siteul www.invata-germana.info poate contine informatii eronate. De asemenea rezultatele obtinute de altii in urma achizitionarii cursului prezentat pe www.invata-germana.info sunt intamplatoare.


Incheiere:

Daca achizitionati vreun produs sau ne contactati, inseamna ca ati citit aceste conditii si sunteti de acord cu ele!Daca mai aveti si alte intrebari va rog sa ne contactati la:

 
 


Toate drepturile rezervate 2010-2011
Comanda Acum | Privacy | Termeni si Conditii